Airco Systemen

Een overzicht van de verschillende systemen

In een wereld waarin duurzaamheid en comfort hand in hand gaan, staat Brabant Klimaattechniek voor je klaar als jouw betrouwbare partner. Met een passie voor vakmanschap en een missie om het beste advies te bieden, brengt John van Kessel zijn expertise als installateur van warmtepompen en airconditioning naar jouw deur.

IDEAAL VOOR 1 OF 2 RUIMTES

Single splitsysteem

Een warmtepomp bestaat altijd uit een buitenunit en minimaal één binnenunit. Daarom spreekt men van een split-systeem. De buitenunit hoeft niet tegen de woning geplaatst te worden; hij kan zelfs 50 meter verderop staan. Bij bedrijfspanden zelfs nog verder.

IDEAAL VOOR MEERDERE RUIMTES

Multisplit systemen

Geschikt voor het verwarmen en koelen van meerdere ruimten, bijvoorbeeld een woonkamer en slaapkamers. Het Free Joint Multi (FJM)-systeem van Samsung bijvoorbeeld bestaat uit één buitenunit waarop je maximaal vijf apart instelbare binnenunits kunt aansluiten.

IDEAAL VOOR GROOT-ZAKELIJK GEBRUIK

VRV Systeem

Met een VRV Systeem kun je je woning koelen en verwarmen én warm water produceren. Deze gecombineerde lucht-water/lucht warmtepomp wordt vaak gebruikt voor energieneutraal bouwen.

Let op: welk verwarmingssysteem je ook kiest, een optimale isolatie van je huis of kantoor is een basisvereiste om het energieverbruik laag te houden.

Airco modellen & soorten

Voor kleine tot middelgrote ruimtes adviseren wij de zogenaamde lichtere airconditioning systemen. Deze worden meestal geïnstalleerd als single split systeem of multi split systeem. Op deze systemen kunnen diverse modellen worden aangesloten. Het type model hangt veelal af van de specifieke ruimte en jouw persoonlijke wensen. Om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden is onderstaand een overzicht te zien van diverse modellen.

 

Wandmodel

Populair model dat aan de wand wordt gemonteerd

Vloermodel

Eénvoudig staand airco systeem

Cassetteairco

Inbouw aircosysteem; de ideaal voor systeemplafonds

Kanaalairco

Satelliet airco voor grotere ruimtes

Benieuwd naar de kosten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!